Waarom vieren we kerst op 25 december? Zijn er dingen uit de geschiedenis die we misschien niet weten? Wat heeft Sinterklaas hier mee te maken? En waarom horen eieren bij Pasen?

De indrukwekkende film Truth or Tradition van Jim Staley is door ons vertaald in het Nederlands. Wij hebben een verkorte versie van de film gemaakt en op Youtube geplaatst. De film is schokkend, maar de moeite van het kijken waard!

Onderzoek de dingen die u in deze film tegenkomt, breng ze in gebed, en attendeer ook anderen hierop! Geve God dat dit velen mag reinigen van onbewuste of bewuste afgoderij.

“U mag ten aanzien van de HEERE, uw God, niet doen zoals zij! 
Want alles wat voor de HEERE een gruwel is, wat Hij haat,
hebben zij voor hun goden gedaan.

Zij hebben voor hun goden immers zelfs hun zonen en hun dochters
met vuur verbrand.

Dit alles wat ik u gebied, moet u nauwlettend in acht nemen. 
U mag er niets aan toevoegen en er ook niets van afdoen.”

(Deut. 12:31 en 32)

U kunt meer lezen over deze dingen in het boek Weg uit Babylon, geschreven door Wim Verwoerd. Dit boek gaat over het herstel van Israël, het komende Koninkrijk van God, maar ook over het komende oordeel over Babylon. Wat is Babylon, in hoeverre zijn wij (nog) met Babylon verbonden, en wat vraagt God van ons?

Het boek ‘Weg uit Babylon’ wil iedereen wakker schudden en oproepen waakzaam te zijn: Het Koninkrijk van God is nabij… Weg uit Babylon! Lees meer