De Grote Rechtzetting

20,00

Daniel Gerrets | Oktober 2022 | 375 blz.

“Wee, wee de grote stad Babylon, de sterke stad,
want in één uur is uw oordeel gekomen.”
(Openbaring 18:10)

In deze tijd van toenemende verwarring en angst voor wat de toekomst gaat brengen, verschijnt deze uitleg van het boek Openbaring. Veel mensen vragen zich terecht af: Wat staat er over onze tijd geschreven? Wat is vervuld, wat wordt er op dit moment vervuld, en wat kunnen we nog verwachten?

Hoe lang zal de wereld nog in haar huidige vorm bestaan? Niemand kan deze vraag precies beantwoorden. Toch groeit bij velen de overtuiging dat het zo niet lang meer kan duren.

Het Bijbelboek Openbaring vertelt dat de geschiedenis niet gaat uitlopen op een groot fiasco. Nee, deze wereld is juist bestemd om een plaats van aanbidding te worden waar de Heere God bij de mensen woont. Oorlog, dood, pijn, verdriet en zonde zullen dan niet meer bestaan. Wie verlangt er niet naar zo’n wereld?

Voordat het echter zover is moet er nog wel veel gebeuren. De wereld zal schudden op haar grondvesten voordat Gods Koninkrijk op deze aarde zal aanbreken. Eerst moet namelijk het rijk van de antichrist, Babylon, verdwijnen. God zal een groot vuuroordeel brengen over één derde deel van de aarde. Welk deel van de aarde zal dit zijn en waarom juist daar? En hoe moeten wij ons als gelovigen hierop voorbereiden? In dit boek wordt Openbaring hoofdstuk voor hoofdstuk uitgelegd, en wordt er antwoord gegeven op deze vragen.

Er zal een ‘Grote Rechtzetting’ plaatsvinden door de grote Rechtzetter, Jezus de Messias. Hij maakt door dit alles heen de wereld klaar voor haar uiteindelijke bestemming.

Categorie:

Beschrijving

Daniel Gerrets schreef een boek over Openbaring, in een tijd van toenemende verwarring en angst voor wat de toekomst gaat brengen. Waarom is het boek Openbaring zo belangrijk in onze tijd, en waarom zouden mensen juist dit nieuwe boek, getiteld ‘De Grote Rechtzetting’, moeten lezen, terwijl er al vele boeken over dit onderwerp verschenen zijn?

In dit interview geeft de schrijver antwoord op deze en andere vragen. Hij vertelt wat hem bewogen heeft dit boek te schrijven en waarom dit boek zo anders is dan veel andere boeken. Openbaring heeft namelijk naast een blijde hoopvolle boodschap ook een ernstige oproep voor elke gelovige, namelijk om uit te gaan uit Babylon, want Gods oordelen staan voor de deur. Er zal een ‘Grote Rechtzetting’ plaatsvinden door de grote Rechtzetter, Jezus de Messias. Hij maakt door dit alles heen de wereld klaar voor haar uiteindelijke bestemming.

Extra informatie

Gewicht 1400 g
Afmetingen 22 × 15 × 2,2 cm

Andere suggesties…