Donatie tour 'Blaas de Bazuin'

We willen deze maanden bekendheid aan de tour 'Blaas de Bazuin' geven, indien mogelijk ook via advertenties in kranten en tijdschriften. Hiervoor houden wij ons van harte aanbevolen voor mensen die dit graag zouden willen sponsoren door middel van een financiële bijdrage. Mocht u dit willen, dan kan dat hieronder.

Betaal met iDEAL
Uw donatie: €
Kenmerk: Blaas de Bazuin

Donatie Russische boek 'Weg uit Babylon'

De Russische versie van het boek Weg uit Babylon is uit. U kunt dit boek sponsoren. We willen het boek namelijk onder de kostprijs aan de mensen in Oekraïne en Wit-Rusland aanbieden, omdat ze vaak in grote armoede leven en velen al amper kunnen rondkomen vanwege de oorlogssituatie en boycot. Hieronder kunt u een financiële bijdrage leveren.

Betaal met iDEAL
Uw donatie: €
Kenmerk: WuB-Russisch

Donatie algemeen

Wilt u het werk van Weg uit Babylon financieel ondersteunen? Vul het formulier in en druk op de knop 'Verder' om naar uw bank te gaan. De betaling wordt verzorgd door 'Stichting Mollie Payments' welke op uw afschrift zal staan als tegenrekening. U kunt uw gift ook overmaken op bankrekening NL09 RABO 0301 4917 04 t.n.v. Stichting Weg uit Babylon.

Betaal met iDEAL
Uw donatie: €

De antichrist
volgens de Bijbel

antichrist volgens de bijbel

23 kenmerken

Contactgegevens

Stichting Weg uit Babylon

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 0184 68 3478

KvK: 62433113

IBAN: NL09 RABO 0301 4917 04
BIC: RABONL2U
t.n.v. Stichting Weg uit Babylon

Ga naar boven